Edukacija voditelja Informacijskog centra

Dana 21. studenoga 2014. godine u prostorijama Županijske gospodarske komore, u Slavonskom Brodu, u sklopu projekta “Informacijski centar za mlade Brodsko – posavske županije” održan je okrugli stol s ciljem edukacije voditelja Informacijskog centra. Narednoga dana, 22. studenoga, održana je cjelodnevna edukacija i radionice o vođenju Informacijskog centra.

Edukaciju je vodila Božica Sedlić, predsjednica Europskog doma Slavonski Brod, pod čijim vodstvom je pokrenut Europe Direct informacijski centar(EDIC) Slavonski Brod. Na okruglom stolu su sudjelovali i gosti iz obližnjih Informacijskih centara za mlade (Osijek, Vukovar).

Gospođa Sedlić je predstavila rad EDIC-a te istaknula ulogu i važnost informacijskih centara na lokalnoj, regionalnoj, nacionalnoj, ali i Europskoj razini.

Upoznala je buduće viditelje i volontere Informacijskog centra za mlade Brodsko – posavske županije, ali i sve prisutne sudionike sa osnovnim djelatnostima, radom te ciljevima Informacijskog centra.

Radionicu su vodili voditelji i zaposlenici Europe Direct informacijskog centra Slavonski Brod. U radionicama su se mogle naučiti vještine i korisne informacije potrebne za vođenje jednog informacijskog centra.

  • 100_3395
  • 100_3402

Komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *