Program mladih stručnjaka Svjetske banke


Program mladih stručnjaka jedinstvena je prilika za mlade koje interesira međunarodni razvoj i koji imaju potencijal postati globalni lideri.
Program je dizajniran za visokokvalificirane i motivirane osobe stručne u područjima kojima se Svjetska banka bavi, poput ekonomije, obrazovanja, javnog zdravstva, društvenih znanosti, inženjerstva, urbanog planiranja, agrikulture, prirodnih resursa i drugih, te u korporativnim područjima WBG-a (World Bank Group) poput komunikacija, informacijskih tehnologija, ljudskih resursai korporativnih financija.
Kandidati trebaju pokazati predanost razvitku, imati dokazani akademski uspjeh, profesionalno postignuće i kapacitet za vođenje. Cijenimo različitost na radnom mjestu i ohrabrujemo kvalificirane mlade muškarce i žene različitih strukovnih, akademskih i kulturnih podrijekla da se prijave u program.
Odabrani kandidati dobit će ponudu za petogodišnji ugovor, te će dvije godine provesti na strukturiranom programu treninga. Također, odabrani kandidati će uživati u širokom spektru pogodnosti i prilika. Ovo je savršena prilika za iskusiti razvoj i dobiti dobar uvid u politiku poslovanja Svjetske banke.
Kvalificiranost
Minimalni uvjeti kako bi se kvalificirali za Program mladih stručnjaka:
  • imati maksimalno 32 godine (rođen na/poslije 1. listopada 1985.)
  • završen doktorat, magisterij ili slično
  • vrlo dobro poznavanje engleskog jezika
  • biti u potpunosti sposoban govoriti jedan ili više radnih jezika Svjetske banke: arapski, kineski, francuski, potrugalski, ruski ili španjolski su poželjni, ali ne i obvezni
  • baviti se profesionalno područjima kojima se bavi i Svjetska banka poput ekonomije, financija, obrazovanja, javnog zdravstva, društvenih znanosti, inženjerstva, urbanoj planiranja, agrikulture, prirodnih resursa i ostalih
  • imati najmanje 3 godine relevantnog iskustva na razini politike ili nastavka akademskog studija na doktorskoj razini
Krajnji rok za prijavu je 28. srpnja 2017.
Za više informacija, posjetite bit.ly/RlxlVJ

Komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *